Το μπαρ της Πρωτοβουλίας Δράσης στις 12 Φεβρουαρίου

Οι οικονομικές ανάγκες ενός καθημερινού αγώνα είναι πολλές. Από τις αφίσες, τις εκδηλώσεις, τις προκηρύξεις και τα πανό, όλα όσα χρειάζονται για να μπορέσουμε να έρθουμε σε επικοινωνία με όλο αυτόν τον κόσμο, να οργανώσουμε δράσεις και παρεμβάσεις, ήδη από τους προηγούμενους μήνες και ακόμα περισσότερο τους επόμενους χρειάζονται λεφτά. Λεφτά που δεν θα εμφανιστούν ξαφνικά σε κανένα τραπεζικό λογαριασμό, αλλά θα προκύψουν από το υστέρημα τους καθενός και της καθεμιάς μας, όλων εμάς των εργαζόμενων των ανέργων των νεολαίων.


Η Πρωτοβουλία Δράσης ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τα κατασταλτικά μέτρα οργανώνει το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου μπαρ οικονομικής ενίσχυσης στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο Νομικής, (είσοδος από Μασσαλίας) μετά τις 9 μμ.


Σας περιμένουμε όλους και όλες να περάσουμε λίγες ώρες χαλάρωσης με ωραία μουσική, ένα μικρό διάλειμμα τόσο στην οργάνωση όλων αυτών των δράσεων της Πρωτοβουλίας, όσο και στην σκληρή καθημερινότητα. Θα είναι μία ευκαιρία ακόμα να τα πούμε από κοντά.
Ελάτε μαζί μας να μας ενισχύσετε σε όλο αυτό τον αγώνα, να μιλήσουμε για τα όσα γίνονται και ακόμα για όσα πρόκειται να κάνουμε μαζί τις επόμενες εβδομάδες.
Σας περιμένουμε λοιπόν το βράδυ του επόμενου Σαββάτου.

One thought on “Το μπαρ της Πρωτοβουλίας Δράσης στις 12 Φεβρουαρίου

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started